Ne yüzde yüz''süz'' bir insanmışsın sen Emre


Başkan Aziz Yıldırım'ın Arda'yı 15 dakikada Fenerbahçeli yapabileceği açıklamasının hatırlatılması ve "Seni kaç dakikada Fenerbahçeli yaptı?" sorusu üzerine Belezoğlu, "Beni Fenerbahçeli yapmasına gerek kalmadı, çünkü ben zaten %100 Fenerbahçeliydim. Galatasaray'da da çok güzel günler geçirdim ama Fenerbahçeliydim. Bu bir gerçektir!


Bu konuşmaları Emre'nin süper bir adam olduğunu gösterir. Mesela Fenerbahçe'ye değil de sivasspor'a filan transfer olsa muhtemelen şimdiki göbeği olmayacaktı. Ya da Trabzonspor'da oynasaydı koşacaktı bu adam, hem de gerçekten ve uzun süre. Ya da Beşiktaş'a transfer olsaydı artistik hareket yapan "siyahi" futbolculara küfür etmeyecekti de alkışlayacaktı, "hepimiz zenciyiz" filan diyecekti. Galatasaray'a dönmüş olsaydı gazetecilerle iyi geçinecekti. Tugay Kerimoğlu, Oğuz Çetin, Lefter gibi fasafisoların yanında süper bir ortasaha oyuncusu olan bu oyuncumuza büyük haksızlık yapılıyor. Her şeyden önce o milli takımın kaptanı, Mehmet Özdilek gibi isviçre maçında millete tekme sallayan biri mi olsaydı yani? istatistikler gösterir ki Emre Belözoğlu aslında süpermendir, ama Fenerbahçe'ye transfer oldu herkes kriptonit taşır hale geldi. savulun!

5 [ YORUM YAZ ]:

Unknown dedi ki...

galatasaraylıyım.. samimiyetle ifade ederim ki sarı-kırmızı forma sırtındayken dahi benim gözümde hiçbir zaman galtasaray'ı temsil etmedi bu bukalemun! doğuştan beşiktaşlı m.topuz bile 1 hafta içinde gerçek fenerli oluyorsa sen olmuşsun çok mu?!

-----------------------------------

konudan bağımsız olarak eğlenceli bi blog olduğunu belirtmeliyim; müzikler de cabası..:) beirut'un varlığından sayeniz de haberim oldum;bu vesileyle şükranlarımı sunarım efenim:)

Uğur ! dedi ki...

@Kerim

Mehmet Topuz olayı ayrı bi vaka, o ölesine geçiştirelemezdi irdelenmeden. buraya lütfen http://www.futboldiliveedebiyati.com/2009/06/mehmet-topuz-turler-aras-gecis-formuna.html

Teşekkür ederim müziklerim ve blogum hakkındaki iyi düşüncelerin için Beirut iyidir de ben asıl Beirut'tan hoşlanmana sevindim. Çok rastlanılmıyor:)) bilirsin

Uğur ! dedi ki...

@Kerim

Beirut için seni buraya

http://rapidshare.com/files/85789025/beirut_-_the_flying_club_cup.rar

ve buraya alayım.

http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?qq=beirut&file=9368509&desc=Beirut+-+Gulag+Orkestar+.rar

albümlerini bu linklerden indirebilirsin. iki albüm var ayrı ayrı. bir sorun ile karşılaşırsan yardım edebilirim..

Unknown dedi ki...

2 albümü de kısa sürede indirdim, çok teşekkür ederim. kısa sürede beni bu denli etkileyen bi grup ya da solist hatırlamıyorum diyebilirim -'madrugada'yı ayrı tutmak kaydıyla-. yüzeysellikten öte geçmeyen birkaç bilgi dahi edindim beirut hakkında o derece yani..:) kullandıkları enstrumanlar içersinde gitar mevcut değil sanırım. daha önce havasını dahi solumadıkları bi coğrafyayı müziklerinde bu denli güçlü yansıtabilmeleri de bana oldukca ilginç geldi doğrusu.

Uğur ! dedi ki...

Mandolin, akordeon,trompet, tef,viyolonsel kullandiklari ensturmanlar. http://ktunnel.com/index.php/1010110A/774926661abf598f6d17c4a3e615c7e40648147a83f5775682b122b3d499d8e32dcda374689fb25216980 bu da siki siki ba ba yi yorumladiklari videolari