Neden C.Ronaldo değil? Neden 17 değil?


Perez pazarlama ve reklam konularında en laf edilmeyecek isimlerden. Ki bunu ''Zidane aldığım en ucuz futbolcu'' sözüyle Zidane'ı iyi pazarladıklarına dem vuruyordu. Bugun Ronaldo'ya malum 80 bin kişilik bir full karşılama yaptılar. Ronaldo için inanılmaz bir an olsa gerek, ki sadece onun için geldiler. Zannetmiyorum bir taraftar çıksın içlerinden ve ben başkan Perez'e gelmiştim diyen. Hangi forma numarasını giyeceği merak ediliyordu. Tahmin edilen oldu, şimdiki şişman Ronaldo'nun eski numarası 9'u taşıyacak, hatta ve hatta isim olarakta başında ''C.'' olmadan, aynısının tıpkısı anlayacağınız. Numara olarak 17 düşünülseydi bari. Milli takımda taşıdığı numara, çağrıştırıyor yani. Bence bu hiç te akıl karı değil. Eski formaları çıkartarak bir enayilik örneği gösterip yeni forma almalarının hiç lüzmu yok. Bu nasıl bir stratejidir anlamadım doğrusu. Barnebau eski moda formaları görmeye alışsın bu sene, belki dank eder o zaman..

2 [ YORUM YAZ ]:

Lev Kom dedi ki...

Güzel bir noktaya değinmişsin forma reklamları değişik olduğu için durumu düzeltebilirler. Barcelona orjinli her şeyi yıkmaları düşünülse de zor da olsa gerçek Ronaldo imajını C.R.'ye aktarmaya çalışacaklar. Başarırlarsa diğerine yazık olur...

Uğur ! dedi ki...

@lele

Aslında imza töreninde de Perez'in Ronaldo'ya tavırlarına bakarsak ciddi anlamda metalleşen (nakiditeden ötürü) ve emek duygusundan yoksunlaşan bir futbol sanayisine doğru gitmiyormuyuz.