Tobol 1 - Galatasaray 1 Işıklar da söndü ayrıca!


Şimdi maçı izleyemedim ben. Neye göre yorum yapmalı diye düşünürken ve zaten çoğu hobidaş yazariken, bu vazifeyi görürüken ben bi perspektif yakalayım ve gideyim üstüne, bu benim veli nimetim olsun diyorum, valla diyorum dedim hatta. Peki nedir bu, şimdi ntvmsnbc'de yorumları okurken maçın ışıkları sönmüş efenim. Yani ben okurken sönmedi yanlış anlamayın daha önce sönmüş ben sonradan okudum :) Ta eski zamanlar aklıma geldi. Hani biz büyük takımların ülkemize gelmelerine büyük ilgi duyar ve onlara yapmacık sevgi -haddinden fazla iyi görünmek de var tabi- bi misafirperverlik sunardık ortaya potpori. Nitekim ne kadar özenir ve kusursuz mükemmeliyet olsun istiyorsan da düzenin bir bütünü olan işlerin ters gitmesi durumu başgösterirdi -maddenin çekimi hesabı- Işık kesilmeleride bunlardan bazılarıydı. Sonrasında ise rezil olduk nidaları, bunlar bi dahada gelmez dercesine moral bozmalar toplumca yaslar izlerdi sırasıyla -abarttıysam ki abarttım, hoşgörün- Şimdi Tobol da ilk turda Galatasaray çıkınca sevindiydi, bir tanınan takım ve yıldız oyuncular gelecek diye. Maç esnasında şarteller düşmüş herhalde klasik tabirle. 10 dakkalık bir kesinti yaşanmış. Acaba onlarda şimdi kendilerini paralıyor ve güya suçluların biletinimi kesiyorlardır mı? Kazakistan avrupada olmasada belki medeniyet yüzü görmüş bir toplumdur, yoksa değilmidir. Öyleysede değilsede ligler başlıyor yauu boşverin siz..

2 [ YORUM YAZ ]:

Unknown dedi ki...

çok değil daha haziran başında rijkaard ekibiyle beraber imzayı attığında ileriye dönük projeler ve getirisi olacak başarılara zemin hazırlamak adına forumlarda sabır telkinli cümleler kuran taraftarlarımıza sormak isterim; bu kısacık zaman aralığında rüzgar bu kadar mı sert esti? nedir fikirlerinizi, bakış açılarınızı değiştiren? e noldu, ne farkınız kaldı 'küçük' hakan' ve türevlerinden?

Uğur ! dedi ki...

Bu potansiyel populizm ve basari paralelindeki renkdaslarimiz ve arti futbol dahilerimiz/severlerimiz rijkaard ada yol gosterir. yeterki inansinlar..