Volkan'a muhtacım dedi!!

Daum incilerini dökmeye başladı. İşte bu yüzden soğuk bakıyormuşum meğer ki bu adama. Ve sahiplenme duygularından ötürü her ikisinede. Daum'un sözleşme imzalamayan Volkan hakkındaki görüşleri/dilekleri. "Volkan benim birinci kalecim. Onunla ilgili sorun çözülene kadar bir 'B planı' devreye sokmadık. Volkan'ı bekliyoruz"
Edit: Fenerbahçe Volkan ile 4 yıllık mukavele imzaladı.

5 [ YORUM YAZ ]:

Adsız dedi ki...

Bu t.d., önceki gelişinde "Volkan'ı kalede görünce tüylerim diken diken oluyor." dememiş miydi? Sanırım Volkan'ın sözleşme imzalamamasında asıl neden paradan çok Daum'un kendisine alenen sarfetmiş olduğu güvensizlik sözleri. Aziz Yıldırım'a Volkan'ın bu sorunu muhakkak uçurulmuş o da bu durumu Daum'a iletmiştir. Daum'da eldeki 1kuş daldaki 2 kuştan iyidir hesabı böyle bir açıklama yapmayı uygun görmüş kanımca. Ama eminim ki Volkan yine hatalı bir gol yerse aynı cümelelere geri dönecektir Herr Daum. Söylemese de kafasında belirecektir.

Uğur ! dedi ki...

@ ozhano

Volkan'ın askerlik için avrupaya gitmek istediğini düşünüyordum ben aslında. Daum'un o açıklaması çok garip ve çarpıcı zaten. Kesinlikle seninde dediğin gibi Aziz'in parmağı var. Ama herşeyi geçelim bu yönetim tarzı, bu işleyiş, bu döngü, bu adalet mide bulandırıcı. Spora hiç benzemiyor..

Adsız dedi ki...

Volkan Daum'un bu sözlerini duyunca yelkenleri suya indirmiş mukaveleyi de imzalamış. Fakat Lugano'dan hala daha ses seda yok. O da oraya buraya gidiyorum derken Fener'de kalabilir. Malum gittiği hiç bir yerde ne buradaki parayı ne de ilgiyi bulabilir kanımca.

Uğur ! dedi ki...

@ ozhano

Bencede Lugano istediği teklifleri alamıyor gibi. Yoksa çoktan gitmeliydi. Bonserviside elinde. Direk oynayacağı ve beklediği büyük meblağları verecek onu isteyen dev bir kulup olduğunu sanmıyorum. Hala beklemede kalması menejerinden kaynaklanıyor olsa gerek. Muhtemelen durum son bir ümitle diğer uğraşlardan eli boş dönen büyük kuluplerden teklif gelme ihtimalini düşünüyor olması..

Adsız dedi ki...

luganoya bu parayı kmse vermez bence. avrupada oynayacagım diye tutturursa gider lazioya genoaya :)