Alex dedi ki! 2-0


       Süper kupa diye de adlandırmışlar. Tamam biz yetme bloggercıklar hep eleştiriyoruz fakat yani bunu mu izleyecektik. İlk maçlar olduğunu aklıma getirterek(zorla) geçiyorum işin bu faslını. Beşiktaş ilk yarı daha iyi gibiydi nazaran. Yusuf önemli bir oyuncuymuş bu takım için gerekliliği için, keza çıkınca daha bi iyi anladık (özellikle Delgado'da yokken) Tello Yusuf yokken eline almadı hucum kuruculuğu. Nihat bi forvet olarak değilde forvet besleyicisi olarak gördük, nitekim eksikler var Beşiktaş'ta. Ama oturabilir sanki. Çok da kötü değiller. En az iki oyuncu gününde olabiliyor sahne alabiliyor çünki. Tello, Holosko, Yusuf, (delgado), belki biraz da Ernst, yeni ise Nihat. Bu oyuncular her an sahneye çıkabilirler maçlarda. Bir orta saha oyuncusu şart genede. Deco olursa harika olur ama olamayacak gibi. iyi biri gelsin lazım. Rüştü'ye de bravo..
     Esas oğlan ayakta kaldı, kupa galibi Fenerbahçe'deyiz. Açıkca ve uzatmadan direk giriyorum, Fenerbahçe bu sene hiç havaya girmesin. Yapmacık mükemmellik bir yere kadar gidecek. Bahar havasından kışa geçecekler, sonbaharı bile beklemeden hemde. O Önder'in, Bilica'nın, Emre'nin, Alex'in, Gökhan'ın, Kazım'ın her pozisyon sonrasındaki itirazlarıda neyin nesi allah aşkına. Daha yeni başladık. Yeniler bile ayak uydurdu. Santos ve Baroni'de ilk maçlarında veryansın edip durdular. Alex bi penaltı attı, bide ortaya kafa vurdu, adaletli futbol melekleri onu maçın yıldızı yapıverdi. Guiza'yı iyi gördüm bu arada.
     Maçtaki poizsyonlar için ise kestirmeden söylemeli Yusuf'un düşürülmesi penaltı, verilen penaltı hiçte penaltı değil, eğer penaltıysa Nihat'ın serbest vuruşunda da aynısı yaşanmadımı. Bilica'nın elide penaltı değil mi bu durumda. Hakem otoriter gibi göründü görünmesinede çok kastı kendini. Kendince dengelemeye uğraştıkça uğraştı, maçın işleyişi de onun istediği gibiydi, karşılıklı aynı pozisyonlar tekrarlandı. Kısaca Fenerbahçe bu sezon çok zor. Beşiktaş belki.   
      Fox için: O nasıl bir sanal reklam olayıdır arkadaş. Öyle anlar geliyor çizgi dibinde Rüştü boşa çıkmış ama sonra ne olduğunu anlayamıyoruz. O anda Jakamen'in gömleklerinden banane. Allah izletmesin Fox'ta bi daha..

0 [ YORUM YAZ ]: