Lig tv'nin rezil muhabirleri!



    Son senesine geldiğimiz lig tv'li günlerden geriye doğru saymaya başladık başlamasına fakat nasıl geçecek ki koca sene. Düşünün Rijkaard her maç sonrası Bahri Havadır ve benzeri türler ile muhattap olarak bulacak kendisini. Ve yine Kayseri maçı sonrası kaldığı gibi. Maç malumunuz 4-1 bitti. Bu insan Rijkaard'a sora sora neden sizi goller den sonra çok mutlu görmüyoruz diyebiliyor. Rijkaard'ta ne önemi var bunun diyecek fakat centilmenliğini bozamıyor. Abartı sevince gerek yok sadece bir maç kazandık diyor. Bahri durmuyor ve Adnan Polat'ın maç sonu takımı hala beğenmediğinden bahsediyor, güya ağzından ters bir laf çıkmasını bekliyor. Bu sorular onu değil bizi mahçup ediyor.  Rijkaard içinden ne diyor bilmiyoruz fakat dışından biz çalışmalara hep devam edeceğiz diyerek allahümme ma sabirin çekiyor hiristiyanca . Bahri durmak bilmiyor devam ediyor da boşverin artık Bahri'yi. Bu ve bunlar Lig tv de ne ilk ne son.  Lig tv'nin bütün muhabirleri işin hala televole kısmındalar. Resmi yayıncı kuruluşun bu kalitede olması üzücü. 

3 [ YORUM YAZ ]:

M.T dedi ki...

Her şey bir yana, '' takımda bundan sonra bir düşüş olacak mı'' sorusunda dağıldım. Yemin ediyorum sokaktaki ilkokula giden çocuğu çevir daha mantıklı bir soru sorar.

Uğur ! dedi ki...

Rijkaard'ın ne demesini bekliyor acaba. Evet bundan sonra bir düşüş yaşayacağız bu 5 hafta sürecek takımda disiplinsizlikler görülebilir, bende de bel soğukluğu var eski bir maceramdan ötürü, bu da takıma yansıyabilir. Paralarında ödenmeyeceğini duydum bu da muhakkak etki eder. Elano ile Arda kapışır. Arda küser. annesi babası artık maçlara gelmez. Arda'nın elinden kaptanlığı alır Elano'ya veririz. Baroş la Kewell'ın kankalığınıda bozmayı düşünüyor Sabri, bende destekliyorum felan mı desin adam...

halk dedi ki...

doğru demişsin televole kültürü şekillendiriyor adamları, yani şaklabanlık yapıp, karı-kız kesen muhabir ekolünden geliyor hepsi ve sansasyon olmadı mı haber yaptık demiyorlar kendilerine. bizde ligtv'ye kanal demiyoruz zaten.