Sevgi, barış, kardeşlik (bi de hayvan)

Ülkemizde sporun sevgi, barış, kardeşlik olduğu tek yer gazetelerin spor sayfalarının sabit sloganları. Oysa spor sevgi, barış, kardeşlik falan değil. Düpedüz hayvanlık(mış).



Yukarıdaki resim Fenerbahçe spor kulübünün en popüler taraftar sitesinin girişinde 2 dakikalığına da olsa kullanıldı. 2. dakikada kendilerine gelip kaldırdılar sanırım görseli.

Galatasaray taraftarlarını savunmak gibi bir amacım yok. Yaşananlar sporun amacına gölge düşüren şeyler, savunulacak bir tarafı da yok. Ama üç beş kişinin yaptığı amaçsız şeyler için koca bir taraftar grubuna 'hayvan' diyorsan, kusura bakma ama sen bizden karasın antu.

Kendi taraftarları tarafından yeşil sahada, parkede çıkarılan bazı olayların hala dumanı tüterken bize hayvan sürüsü demeleri ne taraftarlık etiğine, ne insanlığa sığmıyor.

Ulan bir kere de haklı kalın be. Haklıyken haksız duruma düşürmeyin kendinizi. Bir kere şaşırtın bizi. Tek tarafın suçlu olduğu bir derbi izleyelim ağız tadıyla. Gerçi ortada suç olmasa en ideali olacak da şartlar göz önüne alındığında ziyadesiyle komik bir temenni.

Hayvan sürüsü mensupları, eğer fotoğrafta kendinizi görüyorsanız bu siteye hukuki yaptırım uygulatma şansınız var. Uyandırayım.

Edit: Şu resmin boyutunu bir türlü ayarlayamıyorum. Ah, ne kadar hayvanım.

2 [ YORUM YAZ ]:

Uğur ! dedi ki...

:))

Uğur ! dedi ki...

bırak dağınık kalsın