Kasabanın Yenisi


Vermante, son dönemin yükselişe geçen bloggerlarından ve benim de yazılarını çok çok beğendiğim bir arkadaşımdır.

BJK'li Bloggerların yavaş yavaş çoğalmasının izlerini görebiliriz kendisinde...

İlk zamanlarda kısa ve net yazıyordu, son zamanlarda uzun ve daha net yazmaya başladı. Tabii bunda zayıflarını düzelttiği karnesinin etkisi de olabilir :)

Neyse ne, o da artık aramızda: Vermante!

Ayrıca kendisi sıkı bir Mourinho hayranıdır bakalım nasıl bir propaganda yapacak :))

9 [ YORUM YAZ ]:

Beercholic dedi ki...

hayırlı olsuuuun :)

ebruli dedi ki...

hoşgelmiş aramıza diyelim :)

Uğur ! dedi ki...

Alper sms ile vermante bize katıldı dediğimde şaşırarak sevindim. Kendisinin blogunu takip ediyordum. Kaliteli bir uslübu var. Aramıza hoşgeldin. Beşiktaşlı bir arkadaşımızın eksikliği fazlasıyla vardı zaten. Düşündümde blogumuz artık renk belli etmemeli. İlkin haklı, sağ bannerdaki efsane Galatasaray dizilimini kaldırmak ile başladım bu işe. Sanırım blogun gelişimi bizi daha duyarlı yapmaya itiyor. Amatörlükten uzaklaşıyormuyuz ne :) Hoşgeldin Semih..

Facchetti dedi ki...

Teşekkür ederim hepinize. Alper ilk başta dediğinde çok şaşırmıştım. Bazen kendin blogumda sınırı geçtiğim oluyordu ama sonuçta benim olduğu için eleştriler bana geliyor ve kimseyi zor durumda bırakmıyordum. Ancak bir başkasının blogunda nasıl yaparım diye düşünürken, Alper beni ikna etti. Artık bir yandan da burada yazacağım ve yeni yeni dostlar edineceğim sanırım. Tekrardan hoşbulduk. :)

Uğur ! dedi ki...

Eleştiri kısmında hiç sorun etme, uslübumuzu kimseden sakınacak değiliz. Beğenen beğenmeyen katılan hiç katılmayan olması pek mümkün. Biz bunları kafaya takmıyoruz/takmayacağız. Çok fazla idealist konuştuğumun farkındayım ama bu böyle için rahat olsun.

İlkin Nasirov dedi ki...

Sayımız günü-günden artıyor. Vermante arkadaşımız kendi söylediği gibi takımımızın 9. kişisi. . .

Alper dedi ki...

11'i tamamlarsak maçlara çıkarız

Uğur ! dedi ki...

ciddiysen halısahayı arıyorum.

Cenky dedi ki...

Yakışır Semihime. Hayırlı uğurlu olsun.