Where should I start?


  Az önce karanlıkta ben zaatalim uğur, portakal niyetine greyfurt yedim. Ağzımdaki buruşukluk tadı hala gitmedi. Bu meyveyi oldum olası sevemedim, tadı insan etine benziyor (insan etini ''henüz'' yememiş tatmamış birisi olarak sezinimsi bir tat olarak düşünerekten sezinsemlik yaptım hani) Elmayıda sevmiyorum ayrıca. Eee bunlardan bizene allasen diyen eyy ahali keyfimizden yazmıyoz herhal, kaç gündür başta Alper, İlkin ve bu üçlemenin son halkası Ebru'nun da katılımlarıyla patlak veren niye ihmal ediyorsun blogu selzenişleri sonucunda yazmaya yazmaya kendimi suçlu ama mağrur hissetmeye başlamıştım. Ne yazayım ki şimdi eee şimdi şöle ehö ehö ııııııı  bizim işyerinde Deniz diye biri vaa. Dediki geçen gün bizim bi abi va, dedim eee, dedi bunda bi telefon va ee dedim, satıyor dedi blackberry nin 8800 model telefonuymuş bu. Kaça dedim, dedi 300 dardaymış diye ekledi. Vay anası dedim kelepir desene. Esasen efendime söyliyim hiç sevmem cep telefonu alayım muhabbetlerini, yok efendim yeni telefon çıkmış falan. Çıkartayım göstereyim gibisinden durumlardaymışım gibi olur. Fakat olay wi-fi olayı işte bu yüzden bil mukabele çekilir bir durum oluyor söz konusu hal.  
  Velakin ben ne anlatıyom ki şimdi deminden beri, almıyorum zati gider windows 7 alırım hemde premium serisinden. Yada akvaryum almalı, gitar kursunamı gitsem çürüdü gitarım. Hem zayıflayalı hala tek pantolon giyebiliyom bi lives mi alsam? Düşük bel mi olsun yoksa?. O değilde neden bütün uğraşlar para üzerine? Neden çıplak gözle görebildiğim bir manzara beni mutlu etmesin ki?. Beni eğlendirme aracım neden bir ağacın verdiği manzara olmuyor? Hayat yaşayabildiğin kadar güzelse eğer neden yapay araçlar beni mutlu ediyor? Satın alma güdüsü şu yüzyıllarda egemense bünyemizde ne zamanları bizi terkeder? Paraya dayalı bir yaşam. Maçlar ne zaman başlıyor, hem biliyormusunuz ben genelde maçta izlemem. Yarım kalan greyfurtum hala bana bakıyor. Neden en fazla vitamin bunda var ki sanki. Kazım'ı da hiç sevmiyordum hani şu diğer ismide aynı olan fenerli zibidiyi. Hatta bi aralar derbi maçı sonrası göze girmek için şımarıyorsunuz trübüne oynuyorsunuz işler kötü gittiğinde ilk gidecek sizlersiniz demiştim onunla baroni için. Şimdilik biri gitti mutluyum. Diğerininde kokusu çıkar inşallah. Velasıl kelam daha ne deyim ki şimdi İlkin  ile msn de hiç karşılaşamıyoruz buradan sevgilerimi iletiyorum, hem Türkçesini de ilerletti artık  hiç düzeltmeme gerek kalmıyor yazılarını(alıntı yapıyorsa bilemem günahı boynuna:) ) Bazen çok kızıyor bana. Bazende haklı oluyor haliyle. Kendisini göremedik henüz. Bir gün İstanbul'a gelecekmiş o zaman göreceğiz. Alper ile arayı epey açtık. Bi gün ben biletleri almış Alper'i de aramıştım bir tiyatro oyunu için. Yer Yıldız Kenter Tiyatrosu oyun ismi ise Meşhur ''Cimri'' idi. Kitabı güzeldi bileti haftalar önceden almıştım. Velakin o gün rahatsızlandı bu çocuk gelemedi. O gün bugündür görüşemedik  O ise muhtemelen hala buna kızıp  görüşemediğimizi düşünüyor olabilir. Yakın zamanda görüşmek istiyorum Alpi senle, özledim. Bi de site için sticker olayına girdim. Matbaacı bi arkadaş (anıl) saolsun bana site için sticker çoğaltmış.Gerçi paint ortamında şopladığım bu reklam hiçte dikkat çekmiyor. Çakal gibi fırsattan istifade ve sessizce her yere yapıştırıyorum. Garip oluyor haliyle. Hatta Ebru'ya gönderip oda Ankara'da bu vazifeyi sürdürecek. Kendisine bir de kitap aldım ama rüşvet değil :))  Bonus olarak birde film gönderebilirim. O değilde metrobüs duraklarından her gün benim yapıştırdığım stickeri itina ile söken bi görevli var kendisi ile henüz tanışamadım bildiğim kadarıyla oda beni bilmiyor. Sanırım karşılaşmamız her ikimiz adına da iyi olmayacak. Bu görev aşkıyla yanan hatta devlet malına zarar veriyor milli duygularıyla artı motivasyona ulaşmış bu kişi muzaffer erdirdiğini düşündüğü bu üfecük meselede bi esneklik sağlayamadı. Sığır herif..   

4 [ YORUM YAZ ]:

ebruli dedi ki...

uğur en sonunda çıldırttık seni değil mi :)
sticker lara gelince ... ankarada pek çok yer kestirdim gözüme haberin olsun ;)kitabın rüşvet olacağını kim söyledi yok ya öle bi şey :D:D:D

İlkin Nasirov dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
İlkin Nasirov dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
İlkin Nasirov dedi ki...

Alemsin Uğur. Affettirdin kendini. artık Alıntı yapmıyorum