Banvit Ve Bornova Belediye Kupada Süpriz Yapar Mı?



Teknosa Türkiye Kupası 19-20-21 Şubat'ta Adana'da gerçekleştirilecek.Sanırım pek çok basketbolseverin final tahminleri Efes Pilsen-Fenerbahçe olacaktır.Ligin genel durumuna bakılıp takımların da kadrolarına bakıldığında sanırım pek de yanıltmaz bu tahmin ama...
Evet benim aklıma kocaman bir ama geliyor.Acaba ligde iddaalı görünmemesine rağmen ligin büyük denebilecek takımlarını mağlubiyetlerle tanıştıran ve bazı kesimleri şaşırtan Banvit ve Bornova Belediyesi takımları kupada da süpriz yapabilirler mi?
Bu iki takım kadro olarak mütevazi görünsede oyuncuların inanılmaz istekli oynamaları -bilhassa büyük takımlara karşı- klasik tabir ile başarıya aç olmaları,kişisel egolarına yenilmemeleri,taraftarlarının güzel desteği ile birleşince bana sanki kupada bir süpriz yapabilirlermiş gibi geliyor.
Tabi bu sadece bir tahmin.Bu tahminim ne kadar doğru çıkacak 19 Şubat'tan itibaren hep beraber göreceğiz.Kupayı hangi takım alırsa alsın umarım kupa boyunca karşılaşmalar olaysız ve seyir keyfi yüksek geçer ve Adanalı basketbolseverler Yüreğir Spor Salonu'nu doldurur.

0 [ YORUM YAZ ]: