Bol güneşli bir pazar günü, çekişmeli bir derbi! 1-1


Manşet:

İnönü'de gülende yok, ağlayanda!


Önsöz:

Beşiktaşın trübün desteği önemli yıldızları olan Galatasaray ile şartları eşitlemesini  sağlayarak çekişmeli bir mücadeleyi doğurdu. Deplasmandaki Galatasaray'ın da saldırgan oynaması seyir zevki yüksek bir müsabaka gerçekleşmesini sağlayan çok önemli bir etkendi. Zaman zaman orta saha mücadelesine bürünsede bu zaman dilimleri çok az ve kısaydı. Bu dilimlerde de iki takımda birbirlerine dinlenme hakları vermişlerdi sanki. Basketbol maçını andırdığını söylemeliyim.  

İnciler(Galatasaray):

Herşeyin başı güven!

Emre Güngör -Lucas Neil ikilisi bizi uzun yıllar gözümüzün arkada kalmamasını sağlayabilir.

Elano'nun lider vasıflarını kullanmaya başladığını ve daha da ilerleteceğini Antalya ile oynanan kupa rövanş maçından sonraki yazıda belirtmiştim. Elano artık üste koymaya devam ederek 10 numara ruhunu uzun yıllar onurla yaşatacağa benziyor.

Arda'nın sakatlığında ciddi bir problem olmadığı söylendi. Atletico maçında oynuyor.

Galatasaray'da takıma güven geldiği söylenebilir. Atletico'yu turlar sonrasındaki lig maçında galip gelirsek ciddi bir özgüven sağlanır bu da bizi sezon sonuna güvenle götürür.

Caner çok iyi bir transfer, Sağ bek Uğur eski sağ bek Sabri'den iyi ama yeni sağ bek Sabri'den değil.

İlk yarının son anlarında Beşiktaş'ın çok baskı kurması devre arasında Galatasaray'ın kendine gelmesini sağlamış.

Galatasaray'ın  çok teknik bir takım olması, gücünüde orantılı kullanılmasına tekabül ediyor.

Leo Franco'ya Atletico Madrid maçından sonra Galatasaray'a hoşgeldin demiştik, tekrar hoşgeldin Leo sefalar getirdin, seninde kendine güvenin gelmiş, sende biliyorsun ki güven herşey.

Keita'nın kötü oynaması demek orta sınıf bir oyuncunun iyi oynaması demek, bizi böyle alıştıran sen Keita neden bugun orta sınıf oyuncusu gibi iyi oynadın?

Beşiktaş adına  inciler kısmını da Vermante doldursun. kendisi belkide kendi blogunda yazmışta olabilir. Kendisi de kendine güveni olan yazarlarımızdan.

Güven herşey abi.

Edit: Gol sevinçlerindeki  yaratıcılık örnekleri aşağıdadır, bunlarında kendilerine ciddi bir özgüvenleri sözkonusu!.






























Leo ise Madrid maçında gelen güveni ile nasıl bir kurtarış yaptı öle. Kendine güveni olan diğer kişi ve kişilerde maç boyunca lazerlerini Galatasaray'lı oyuncuların göz retinalarına nişanlamak için ciddi bir efor sarfettiler. Azmin sonu zaferdir başarmışlarda. O yapar bizimkiler yapmaz mı cık maalesef, bunları bizimkiler de yapacaklar. Bye bye

0 [ YORUM YAZ ]: