Oldu mu şimdi Adnan?



    Hadi bana bir bilen anlatsın da ben de dinleyeyim. Sorum basit yahu! Neden parçalı formayı en ufak rötuşsuz tekrar giyiyoruz? Bende yeni home formanın Hary Kewell'lı sını mümkünse 7'li olanından alırım diyordum. Hayır şunu anlarım, bildiğiniz üzre ManU 2 sezonluk formalar giyiyor ama söylüyor en azından. Şimdi sanki yeni tasarımmışcasına  kendimizi kandırıp aynı fiyattan parçalı alacağız yani. Onuda geçtim geçen senenin mor ve beyaz formalarına yüzde 25 indirimi çakıyorsun madem parçalıya da bu indirimi uygula da bi şeye benzesin. Yeni formalara 92 deyip de geçen senenin parçalısına 3 lira az göstermekte ne demek oluyor? Biz neyiz salak?

   Sabah kimse kalkıp ilk iş olarak storeye koşmayacak. Meşhur somon forma güzel siyah şort ile geçen sezonun jersey barça formasını çok andırıyor. Ama Diğer  gri formada renk olarak somon formaya çok benzer. Ciddi renk seçimi hatası var. Hayır formalar cidden güzel ama renkler birbirine yakın. Bu strateji yanlışlığı Galatasaray'a iyi bir forma geliri getirmeyecek. Tamam somon formanın altında siyah şort olunca gri forma ile çok farklı iki formalar çıkıyor ortaya ama taraftar şort ile giymiyor maalesef goca gafalı tasarımcılar. Muhtemelen ikinci yarıda düz sarı forma çıkaracaklar. Bu sezon çubuklu formaya geçilebilirdi. Sırf fenere inat yapmıyorlar. Ama feneri en son yendiğimiz kadıköydeki maçta da forma sitilimiz çubukluydu. Bence bu düşünülmesi gereken bir durum.

p.s: Yanlız giderayak şu notu da eklemeliyim ki forma arkaları nefis. Rakam fontu harika. Şortta ki numara fontlarının görünümleri de  formalara epey şıklık katacak..

0 [ YORUM YAZ ]: