İran Karşımızda Duramadı


A millilerimiz karşılaşmaya Ömer Onan,Kerem Tunçeri,Semih Erden,Cevher Özer ve Hidayet Türkoğlu beşi ile başladı.
Karşılaşmanın ilk hücumunu millilerimiz gerçekleştirdi.Cevher Özer'in basketi ile 2-0 öne geçen takım millilerimiz oldu.Sonrasında İran hücumunu değerlendiremedi.Sonraki hücumumuzda Ömer Onan'ın şık asistini Semih Erden sayıya çevirdi.İran sayı bularak skoru 4-2 geliştirdi.7.34 de skor 4-4 berabere gelişti.Ama Kerem Tunçeriasisti ile Semih Erden sayı buldu.(6-4)6.25 de Kerem Tunçeri 3 sayısı ile skoru 8-4 e taşıdı.İran üst üste top kayıpları yaparken millilerimiz skoru 13-4 geliştirdi.ilk çeyrek 24-16 millilerimizin üstünlüğünde geçildi.
2.Çeyrek İran hücumu ile başladı.İran hücumundan sayı çıkaramadı.Millilerimiz Ersan İlyasova ile sayı buldu.(28-16)Millilerimiz sayılarına Oğuz Savaş ile sayı bulurken İran ilk çeyrekteki top kayıplarına devam etti.4.43 de skor 33-18 millilerimizin lehine gelişti.İran hücumlarını -millilerimizin iyi savunmasının etkisi ile de- sayı bulmakta zorlandı.Karşılaşmanın ilk yarısı 45-22 millilerimizin üstünlüğü ile geçildi.
2.Yarı milli takımımızın hücumu ile başladı.Millilerimiz 3.çeyreğe sayı ile başlayamadı.9.14 de Kerem Tunçeri ile sayı bulan millilerimiz skoru 47-22 ye taşıdı.İran Bahrani ile sayı buldu.(47-24)Ama millilerimiz Kerem Tunçeri ile sayı bulmaya devam etti.4.44 de skor 56-29 a taşındı.3.Çeyrekte İran sık skor bulsa da millilerimiz sayı farkının kapanmasına izin vermedi.(61-31)Millilerimiz adam adama savunmada aksayınca İran rahat sayılar buldu.3.Çeyrek 66-39 skor ile millilerimizin üstünlüğünde geçildi.
Karşılaşmanın son çeyreği İran hücumu ile başladı.İran hücumundan sayı çıkaramadı.Millilerimiz Ömer Aşık'ın kullandığı serbest atışlarla da skoru değiştiremedi.Ama İran top kayıplarına devam etti.(68-39)Millilerimiz zaman zaman savunmada aksaklıklar yaşasa da Dünya Şampiyonası öncesi evimizdeki ilk hazırlık maçından 93-53 galip ayrıldı.

1 [ YORUM YAZ ]:

Adsız dedi ki...

Good fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Say thank you you seeking your information.