Final maçının günahı olmaz! 64-81

Yazık oldu falan diyeni valla döverler, 22'lik Kevin Durant tek başına yetti finalde. Kerem Gönlüm demişti dün ''final maçının günahı olmaz'' diye biraz öle aslında Kevin Durmadı yahu. Adamlar hiç yaklaştırmadılar desek yeri, Ersan'ı fena kitlediler. Profesyonel tecrübe ve ülkelerindeki rekabet gelmeyen yıldızlarına rağmen yeterli oluyor. Nba'de her takımda bir süper star var ve star önlemini onlardan daha iyi alan olamaz zaten. Kazansa kazansa Ersan İlyasova ile kazanırlar dediler ve adama top göstermediler. Ersan aslında Sırbistan maçında bir düşüş eğilimine geçti. Bence  maskesi de onun motivasyonu olmuştu. Keşke son maçta çıkarmasaydı, belkide maskesiz beni tanımasınlar düşüncesindeydi :) Bu kadar hassas refleksif oyunculara karşı pas yapmakta bocalayınca kendilerine güvenleri gitgide düştü. Hayır belki 8 sayıya bi şekilde çeksek skoru o zaman bi endişeye sevkedeceğiz yankileri lakin Hido takımdan ayrı düşünce rüya takım altınını aldı ve güçlü ülkesine doğru yol aldı. Hatta onlar için kupa teknosa türkiye kupası kadar değerli ancak.


 Bizim ise şu istikrarı tarihimizde ilk defa sürdürmemiz lazım. Az görülmüş şey bizim spor dallarında istikrar. Sanki spor dışı farklı laf işte. Bu kupada final oynadık bir sonraki turnuvada yarı finale çıkmak ancak o zaman çıtaların yükseldiğini gösterir. Yoksa 2001 'de de final oynadık. Birde hatırlatma sonraki şampiyona tam bir faciaydı. Herkese siyasi yaşamdan uzak spor dolu günler dilerim. Güzel bir turnuva yaşandı ve  çok şükür -alnımızın akıyla bitti değil bu işi severek yaptık ve eğlendik- diyerek noktalamak istiyorum. Kimse beğensin diye değil biz eğlendik. Ülkemiz art arda 7 gün ertesi güne bir önceki günden daha mutlu uyandı. Teşekkürler...

Bu adamın hakkını nasıl ödeyeceğiz?

Ps: Grup maçlarında muhtemelen tv den bile maçları takip etmeyip final maçında en ön sıralara kurulan tanınmış simalara ise sonsuz teşekkürler. Güya takıma final maçında sahip çıkıp destek oldular :) 

0 [ YORUM YAZ ]: