Modern futbolda dün yoktur öle mi?




   Real Madrid  başkanı Florentino Perez  “Raul ile sezon sonu oturup konuşacağız. Kalmak isterse kalır gitmek isterse gider karar kendine ait ama önce bu takımın şampiyon olması için yapacağı çok şey var” 


Kokulu öpücükler Adnan Polat'a gidiyor..


P.S: Başlıktaki dün vefa anlamı ile de değiştirilebilir.

2 [ YORUM YAZ ]:

Drama Queen dedi ki...

Bu vefa konusu biraz karışık; bence takımlar kişilerin üstündedir o yüzden takımın başarısı düşünülerek hareket edilmesi doğal. Ama yıllarını bir takıma vermiş artık sembolleşmiş oyuncuya da git demek yakışmıyor işte.. Sahada olmasa da, kendi bırakmak isteyene kadar takımda tutulmalı.. Adam jubilesini kendi takımında yapmalı..

Yani vefa iyidir ama her şey dozunda kalmalı..

Adnan Polat konusunda ise tamamen aynı fikirdeyim..

Uğur ! dedi ki...

Madrid için Raul ne ise, Galatasaray için Şükür'de o. Bence biraz da ha ötesi. Çünkü Madrid'in daha efsanevi oyuncuları var. Galatasaray tepede ki ilk üç isimden biri o. Hakan mevzusunda sürekli avrupadan örnekler verildi. İşte avrupada kimsenin gözünün yaşına bakılmaz felan. Transfer konusunda alamayacağı oyuncu olmayan bir kulup eğer Raul'a bu vefa yı gösterebiliyorsa bizim oturup ağlamamız lazım. Hakan hata yapıyor evet, ama o hataları yaptırana bakmalıyız. Biz yaptırıyoruz. Futbolcu zeki değildir zaten. Yeteneklidir sadece.