by herbokubilenadam

İyi akşamlar sevgili izleyiciler.

Geçtiğimiz hafta sonu program yaptığı kanalın çıkışında silahlı saldırıya uğrayan Uğur Mumcu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Abdi İpekçi'nin yanında yer alanBahriye Üçok da silahlı saldırıdan nasibini aldı. Şoförü ağır yaralı Çetin Emeç'i en yakın hastaneye götürdü. Doktorların hemen müdahele etmesi ve ardı ardına gelen ameliyatlarla düşük olan yaşam şansı artan Ahmet Taner Kışlalı'nın yaşam savaşı sabah vaktinde doktorların verdikleri müjdeli haberle zafere dönüştü. Güzel haberin ardından ziyaretçi akınına uğrayan hastaneye uğrayanlar arasında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da vardı. Arınç, hastane önünde yaptığı açıklamada "Hrant Dink'i yoğun bakımda ziyaret ettim, uyandırılmamasını rica ettim. Kendisi gayet iyi görünüyordu" dedi. Başbakanımız ise "Gereği yapılsın" diyerek tavrını ortaya koydu ve olayın failleri henüz 3 gün dahi geçmeden yakalandı.

Bu arada sanatçı İbrahim Tatlıses, Japonya'da yaşanan gelmiş geçmiş en büyük afet ve radyasyon sızıntısı için Japon halkına "Allah cezanızı verecek evladımm" dedi.

İyi akşamlar. 

* Hiç kimse silahlı saldırıya uğrayarak ölmeyi hak etmez. İbrahim Tatlıses'den hazzetmesem de bu kendisi için de geçerlidir. Umarım sağlığına da en kısa zamanda kavuşur. Tepkim ise Japonya'da asrın felaketi yaşanırken sadece bu konuya odaklanılmasına ve devletimizin istediği zaman bulduğu katilleri yukarıdaki verdiğim örneklerde hala bulamamasınadır. Bu yazı siyasi bir tarafa yönelik değildir. İsimler aklıma ilk gelen isimlerdir. Siz de kendi aklınıza gelenlerle değiştirebilirsiniz.Tekrar iyi akşamlar. Başka faili meçhullerde görüşmek üzere. Hoşçakalın.



http://herbokubilenadam.blogspot.com/

0 [ YORUM YAZ ]: