İnancın Parkelere İzdüşümü



Başlık pek bir edebi oldu,değil mi?Ama 12 Dev Adam'ımızın bugüne kadar bize yaşattığı tek cümle ile bu şekilde anlatılır.
Millilerimizin galibiyetleri sadece teknik-taktik cümlelerle değil.Takım olmanın bütün gereklerini ortaya koymak olarak açıklanabilir.Hem oyuncu kadrosu hem teknik kadro sonuna kadar DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUna görünüyorlar.Sahada 5 oyuncu ter döküyor belki ama kenardaki ekip,tribünlerdeki 15.000 kişiyi aşan taraftar ve televizyondan izleyen herkes sanki oyunun içinde ter döküyor gibi bir hava var.
Daha şampiyonanın başından itibaren hem birbirine hemde kişisel olarak kendine güvenen oyuncularımız ve teknik kadromuz basketbolumuzun bütün güzelliklerini dünyaya gösteriyorlar.Yolun başında çeyrek final bile başarı diye düşünenlere inat millilerimiz finale emin ve koşar adımlarla ilerliyor.
Final yolunda ve hatta belki de DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU yolundason engelimiz Sırbistan...O engeli de birazdan başlayacak olan maçta aşmak üzere haydi kırmızı tişört ve formalarınızı giyin.Sadece Sinan Erdem Spor Salonu'ndeki basketbolseverler değil.Bütün TÜRKİYE dualarını ve desteğini millilerimizin üstünden çekmesin.

0 [ YORUM YAZ ]: