Saldırsanaaaa Saldırsanaaaa

Ali Sami Yen'deki namağlubiyet serim devam ederken, ikinci derbi galibiyetimi de gördüm!


İlki 4-2'lik Beşiktaş maçıydı geçen yılki...

Alnımızın akıyla 4-3 ayrıldık stattan, geriye şu satırlar kaldı:

# Arda. Kötünün de ötesiydi. Çok ama çok kötü oynadı. Golü de nazar boncuğu sayalım diyeceğim, diyemiyorum. Keza Baros da mücadele etmekten çok uzaktı ama gol attı. İlginç. Ha, bir de tv başında izleyip de "Ayyy kaptan ya, süpper oynuyooo kızıııım XD" tarzı yorum yapan arkadaşları yeşil sahalarda da görmek isteriz.

# Abdul Kader Keitaaaaaaa.... Daha ne denebilir ki? Zamanında Juninho gelseydi takım ona odaklı olacaktı, birkaç yıl sonra Keita geldi, takımı adam etti. O nasıl bir top hakimiyetidir, o nasıl çalımlardır? Mükemmel üstüydü bugün.

# Kewell. İlk dakikalardaki kaçırdığı golün aynısını atarak hatasını telafi ettirdi, gene kendi performansındaydı, gene günündeydi. Toparlandığını gösterdi...

# Leo Franco. Nedir derdin arkadaş? Nedir? Niye "Bana aşırtmadan gol atın" dercesine kaleyi boşaltıyorsun? Bire birlerde neden etkisizsin? Hava mı yaramadı, su mu? Sabah izlediğim Güngören Belediye - Körfez Belediye maçındaki Körfez'in kalecisi bile dört net kurtarış yaptı, illa böyle acı mı konuşalım Leo?

# Defans Hattı. Olmuyor, olamıyor. Bu nasıl bir defans hattı, sürünüyor. Gene Körfez Belediye'den örnek vereceğim, adamlar nasıl başarmışlarsa hem atak yapan hem de kademeye giren defans yaratmışlar. Yaa yaa... Üçüncü ligde oynuyorlar lan! Gidin izleyin, örnek alın...

# Tribünler. Olympiakos maçından beri en dolu tribündü yanılmıyorsam. İğne atsan havada kalır denecek cinstendi ve desteklemeyi bir dakika bile bırakmadık. Güzel bir pazar günüydü. Güzel goller izledik.

# Trabzon tarafı. "Gelin olmuş gidiyorsun" şarkısını hediye ettiğim taraf. Gene maçtan sonra "temiz lig bik bik bik"lerine başladılar. Geçen yılki Beşiktaş ve sondan ikinci haftadaki Kocaelispor maçlarında yerde yatmaktan oynayamadıklarını, oynamaya çalışınca da ayakta duramadıklarını unutan vatandaşlar. Yapmayın. Etmeyin. Komik olmayın. İlk golünüz balık, üçüncü golünüz balık, hala da "bik bik" nedir lan alıp veremediğiniz? İlk dakikalarda biz kaçırdık, son dakikalarda siz!

# Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin 2-1 mağlup olduğu haberi, kendileri gelmeden İstanbul'a geldi. Bu da Galatasaray'ın maça stresli ama baskılı başlamasına neden oldu. İlk beş dakikada üç gol kaçıran Galatasaray emeklerinin karşılığını taraftarına saç baş yoldurtarak da olsa bir hayli güzel verdi. Puan farkı 2'ye indi, derbinin önemi arttı. Fener 17'de 17 yapar diyenlere de iyi kapak oldu.

# Hagi. Stattaymış! Haberimiz yoktu, haberimiz olsa oley çektirirdik ona da...

0 [ YORUM YAZ ]: